Honlapunkon az árak tartalmazzák az emblémázás költségeit is.

 

Emblémázási módok:

 

Tamponnyomás

Kisebb műanyag és fém tárgyak /toll, öngyújtó, stb./ feliratozására alkalmazzuk.

Darabszámtól függetlenül el kell készíteni hozzá egy klisét és egy filmet. A gépbe helyezett szilikon bélyegző /tampon/ először felveszi a kliséről a festéket, majd rányomja a tárgyra.

Ha több színnel kell nyomni valamit, színenként külön klisét kell készíteni, megvárni, míg az első szín nyomása megszárad, majd rányomni a másik színnel készítendő szöveget…és így tovább a többi színnel. Áraink az egy színnel történő emblémázás költségeit tartalmazzák.

Több szín nyomása esetén a felár:
100 db 16.- Ft /szín/db, 250 db 12 Ft /szín/db, 500 db 10 Ft /szín/db, 1000 db 8 Ft /szín/db

 

Szitanyomás

Nagyobb, általában textil, vászon felületekre alkalmazzuk, pl. pólók, esernyők, stb. Minden szín nyomásához külön filmet és szitát kell készíteni.

A szita egy fakeretre szerelt háló, amely a feliratnak, logonak megfelelően van kilyukasztva, s ezen keresztül kézimunkával toljuk át a festéket a tárgyra. Minden színt külön kell felvinni.

Áraink az egy színnel történő emblémázás költségeit tartalmazzák.

Több szín nyomása esetén a felár:
25 db 280 Ft /szín/db, 50 db 180 Ft /szín/db, 100 db 130  Ft / szín /db

 

Transzfernyomás

A transzfernyomás normál, durva és nehezen emblémázható felületre ajánlott. Pl.: baseball sapka, CD tartó, széldzseki, táskák. A kissé gumiszerű nyomatot magas hőmérsékleten, nagy nyomáson vasalják a felületre.

Minden szín nyomásához külön filmet és szitát kell készíteni, és minden színt külön kell felvinni. Áraink az egy színnel történő emblémázás költségeit tartalmazzák.

Több szín nyomása esetén a felár:
25 db 280 Ft /szín/db, 50 db 180 Ft /szín/db, 100 db 130  Ft / szín /db

 

Fotónyomás

Bonyolult, fotó minőségű képeket, színes grafikus logót tudunk elhelyezni textil termékeken. Pl.: póló, sapka, kötény, stb. Megbízható minőségben, hiszen a nyomatot magas hőmérsékleten, nagy nyomáson préselik a felületre.

 Előnye: A4,A5, A6 méretű matricákból dolgozunk, és ezek tetszőlegesen vághatóak. Pl. egy póló emblémázásakor az A4 árból kijöhet egy 8x4 cm-es nyomat a póló elejére a szív fölé, és egy 20x24 cm-es a hátára nagyban.

Célszerű világos alapanyagra nyomni, ekkor a póló színe adja a háttérszínt. Sötét alap estén a nyomatnak kell legyen egy egységes háttérszíne.

 

Gravírozás

 Itt a számítógép megfelelő programjával előkészített gravírozógép lézersugara égeti bele a tárgy saját anyagába a szöveget. Fémkulcstartóinknál ez a fém saját színénél néhány árnyalattal sötétebb lesz. Fém tollaknál pedig rézszínű lesz. Fa tárgyak esetén világosabb, vagy sötétebb lesz a tárgy színénél. Áraink az egy oldalra történő gravírozás költségeit tartalmazzák.

Minden gravírozott kulcstartónál, tollnál 50 db megrendelése esetén az ár a 100db-os ár + 20.- Ft /db.  2. oldalra felirat + 80.- Ft/db

 

Hímzés

Textiltermékek elegáns emblémázására, pl. galléros pólók, pulóverek, kabátok, törülközők. A hímzéshez először számítógépen egy hímzőprogramot készítünk, amely alapján a hímző gép elkészíti a kívánt feliratot, logót. Az embléma lehet színes, ez az árat nem befolyásolja. Az árat a hímzés mérete és öltésszáma határozza meg.